Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Vrsta: Sladice
17. avgust 2018

Mehki veganski piškoti z arašidovim maslom

Recept za mehke veganske piškotke z arašidovim maslom Tereza‘s Choice. V srednje veliki skledi zmešajte vse suhe sestavine. V drugi večji skledi zmešajte arašidovo maslo, javorjev sirup, kokosovo olje in vaniljo. Dodajte suhe sestavine in dobro mešajte vsaj 20 sekund. Dodajte razrezano čokolado. Oblikujte piškote in pecite na 180 °C 8 do 10 minut. Sprva bodo piškoti videti krhki, vendar ko se bodo shladili, bodo postali bolj kompaktni. Postrezite. več
Vrsta: Sladice
12. julij 2018

Čokoladne lučke

Odlične, enostavne, predvsem pa zelo osvežilne. Primerne pa so tudi za LCHF dieto. V posodi z metlico kremasto zmešamo grški jogurt, kakav in eritritol. Maline z žličko rahlo primešamo čokoladni mešanici. Modelčke za lučke napolnimo z nekaj žlicami mešanice in vanje potisnemo palčke. Za nekaj časa postavimo v zamrzovalnik. več
Vrsta: Sladice
9. julij 2018

Sadni sladoled

Za vse privržence sadnih sladoledov je tu popolna kombinacija jagodičevja in smetane. Vse sestavine damo v mešalnik. Zmlete sestavine vlijemo v aparat za sladoled – aparat naj dela 15 minut na minimalni hitrosti.  Če nimamo aparata za sladoled, banano narežemo na koščke in skupaj z jagodičevjem postavimo v zamrzovalnik za vsaj eno uro. Zamrznjeno … več

Članki s področja »Recepti«

Vrsta: Glavne jedi
4. julij 2018

Lososova barvna solata

Skuhamo narezan krompir, odcedimo in ohladimo. Trdo skuhamo jajci, olupimo in narežemo. Skuhamo grah. Očistimo, narežemo papriko ter popečemo na olivnem … več
Vrsta: Glavne jedi
1. junij 2018

Solata s kvinojo in tofujem

Skuhamo kvinojo. Tofu razrežemo, začinimo s čilijem ter na hitro popečemo. Premešamo, da se povsod popeče. Popečenemu tofuju dodamo kuhano kvinojo, … več
Vrsta: Sladice
15. maj 2018

Jagodni chia puding

V mešalniku zmešamo vse sestavine in čez noč postavimo v hladilnik, zjutraj pa le še lepo okrasimo in uživamo v zajtrku. več
Vrsta: Glavne jedi
11. maj 2018

Narastek iz prosene kaše z jabolkom in jagodami

V kozici skuhamo proseno kašo v razmerju 1:2 (voda:kaša). Ko je prosena kaša kuhana, ji dodamo naribano jabolko in na koščke narezane jagode (2 jagodi … več
Vrsta: Juhe
26. april 2018

Špargljeva juha s parmezanom

Čebulo, česen in šparglje (razen vršičkov) narežemo na drobne koščke in vse skupaj pražimo na maslu 10 minut. Nato dodamo pol litra vrele vode, v kateri … več