Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Ugoden paket za upokojence z neomejeni klici v Sloveniji, na Hrvaškem ter drugih državah območja EU-tarife


Upokojenci in starejši od 60 let lahko po novem pri Telekomu Slovenije izberete odličen mobilni paket Dostopni Start. Prednost paketa je v tem, da v ugodni mesečni naročnini vključuje vse, kar potrebujete za sproščene pogovore znotraj omrežja Telekoma Slovenije. Z ugodnostjo Penzion pa imate na voljo tudi neomejene klice tako v Sloveniji kot v državah območja EU-tarife. Paket Dostopni Start z ugodnostma Penzion ter Poveži in prihrani dobite že od 11,99 evra na mesec.
Telekom Slovenije vam s paketom Dostopni Start nudi neomejene klice znotraj mobilnega omrežja Telekoma Slovenije, 500 sporočil SMS oziroma MMS ter še 500 MB za mobilni prenos podatkov, ki vam omogoča dostop do interneta. Pred visokim računom vas ščitijo zakupljene količine prenosa podatkov, saj se po porabljenih 500 MB, kolikor jih paket vključuje, prenos podatkov ustavi. Imate pa seveda možnost dodatnega zakupa mobilnega prenosa in mobilnih storitev. Nova ugodnost Penzion upokojencem in starejšim od 60 let, ki izberete mobilni paket Dostopni Start, omogoča tudi neomejene klice tako v Sloveniji kot v državah območja EU-tarife.

Mesečna naročnina paketa Dostopni Start je 14,99 evra, z ugodnostjo Penzion prihranite dodaten 1 evro ter z ugodnostjo Poveži in prihrani še 2 evra, s čimer lahko naročnino znižate na ugodnih 11,99 evrov. To pa je ugodnost, ki je ne smete zamuditi.

Obiščite Telekomovo prodajno mesto in zamenjajte mobilni paket – z ugodnostjo Penzion je zamenjava mobilnega paketa brezplačna. Brezplačna pa je tudi priključna taksa, zato ne odlašajte in izkoristite ugodnost še danes.

Preverite tudi akcijsko ponudbo novih enostavnih mobitelov na obroke in brez obresti. Za nasvet, kaj vse vam omogoča mobitel, tablica ali izbrani paket, so vam na voljo brezplačne izobraževalne urice v izbranih Telekomovih centrih. Svetovalec vam glede na vaše želje in porabo pomaga najti najboljši paket storitev za vas. Nastavi vam večje črke na zaslonu mobitela ali uredi kakšno drugo nastavitev, ki jo potrebujete. Preverite, kje se lahko prijavite na brezplačne izobraževalne urice.

Za rezervacijo svojega termina pokličite vam najbližji Telekomov center ali na številko 080 8000.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si.

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

telekom

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.