Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Čarobni prazniki s Skupino Pošta Slovenije


Čas obdarovanja je spet pred vrati. V zraku je že čutiti vznemirljivo pričakovanje decembrskih praznikov. Najti pravo darilo ni lahka naloga, vendar ko ga najdemo, vemo, da bo trenutek, ko ga bomo podarili, poln veselja.
Na poštah vas že čaka bogata ponudba božično novoletnih voščilnic in razglednic, darilc za vaše najdražje in izdelkov za praznično okrasitev vašega doma. Preverite tudi aktualno ponudbo v spletni trgovini mojpaket.si, kjer boste​ našli vse od kakovostnih igrač za otroke do izdelkov bele tehnike, računalnikov ter izdelkov za vaš dom. Nudijo vam nakup na daljavo, vključno z dostavo naročenega blaga na želeni naslov. Aktualno ponudbo izdelkov, ki jih lahko naročite tudi na poštnem okencu, si oglejte v Prodajnem katalogu, ki ga v začetku meseca prejmete na dom.

Nakupi iz naslonjača nam prihranijo dragoceni čas. Praznična darila, igrače, knjige ali zimska garderoba so le nekaj klikov stran. Vi naročite, Pošta Slovenije pa bo poskrbela za dostavo. Za priročno, hitro in diskretno dostavo ob vašem naslednjem nakupu v katerikoli spletni trgovini uporabite PS Paketomat! Če spletni trgovec ne ponuja možnosti dostave v PS Paketomat, si to zagotovite sami. Izberite Pošto Slovenije za dostavo svojega paketa, za naslov izpišite lokacijo vam najbližjega paketomata, dodajte mobilno številko in prevzemite paket. Pakete lahko prevzemate ali oddajate na 24 lokacijah, 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Več na spletni strani pspaketomat.si.

Ogrejte srca vaših najdražjih z lepo mislijo in željo. Zapišite jo na voščilnico, na Pošti Slovenije pa bodo poskrbeli, da bo prispela v prave roke. Tudi letos so izšle poštne znamke z božičnimi in novoletnimi motivi. Na vseh poštah so na voljo tudi zvežčki z 12 samolepilnimi znamkami, za naslovnike v Sloveniji z oznako A (za voščilnice) ali B (za razglednice) in za naslovnike v tujini z oznako C (za voščilnice in razglednice).

Zaradi povečanega prometa v decembru Pošta Slovenije priporoča pravočasno oddajo božično-novoletnih razglednic in voščilnic – za naslovnike v tujini do 8. decembra, za naslovnike v Sloveniji pa do 19. decembra 2017.


Ujemite zimsko idilo na samo vaši poštni znamki!​​

Lahko pa svoje najbližje razveselite in presenetite, tako da letos na praznična voščila nalepite vaše osebne poštne znamke. Postopek je enostaven: izberite vašo najljubšo fotografijo, ki bi jo želeli na osebni poštni znamki, format, barvo in nazivno vrednost znamke (A, B, C ali D) in ji dodajte enega izmed tematskih okvirjev, ki jih izberete na spletni strani osebnaznamka.posta.si.

Izkoristite tudi 20-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje po Sloveniji (A in B) ali 10-odstotni popust na izdelavo osebnih poštnih znamk za pošiljanje v tujino.

Za priznanje popusta ob spletnem naročilu vpišite v polje Geslo ​besedo Idila, pri naročilu po e-pošti je treba to geslo zapisati v sporočilo. Popust velja za spletna naročila in naročila, oddana po e-pošti, od 10. novembra do 31. decembra​ 2017. Najmanjše naročilo je 20 osebnih poštnih znamk. Akcijski popusti in ostali popusti se ne seštevajo.


Vam je članek všeč?


Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.