Sodobne metode pomlajevanja in preoblikovanja telesa

 • sobota, 05. februar 2011

Si želite na novo oblikovati trebuh, stegna in zadnjico ter trajno odstraniti maščobne obloge in celulit, zabrisati strije ali brazgotine ali pomladiti svoj obraz ter odpraviti gubice, zabrisati žile …? Vse to je danes mogoče z najnovejšimi, svetovno priznanimi postopki za oblikovanje telesa, odstranjevanje maščobnih celic ter piling, ki so neinvazivni, a učinkoviti.

Liposukcija brez igel

UltraShape TM Contour I ver3 je revolucionarna neinvazivna metoda za oblikovanje telesa in trajno odstranjevanje maščobnih oblog. Storitev je namenjena moškim in ženskam z normalno do prekomerno telesno težo, odstranjuje pa predvsem maščobne obloge na trebuhu, stegnih in pasu in moške prsi (ginekomastija). Postopek se izvaja pri strokovno usposobljenem medicinskem kadru in traja približno eno uro, klinični preizkusi pa dokazujejo, da trije tretmaji zmanjšajo obseg telesa za 4 do 10 cm.

Do sedaj je bilo mogoče uspešno uničiti maščobne celice le z invazivnimi postopki, kot sta liposukcija in lipoliza, ki pa imata številne negativne lastnosti: sta invazivni, potrebna je anestezija, obstaja visoka stopnja tveganja, po posegu ostanejo brazgotine, poleg tega pa lahko pride do neenakomerne redukcije in nenazadnje – potreben je tudi čas za okrevanje.

Idealna alternativa invazivnim postopkom

Postopek z UltraShape TM Contour I ver3, ki s fokusirano ultrazvočno tehnologijo varno in učinkovito uničuje maščobne celice, je idealna alternativa invazivnim postopkom. UltraShape TM Contour I ver3 namreč združuje vse prednosti invazivnih postopkov: je ciljno usmerjen, učinkovit in predstavlja dolgotrajno rešitev, ter vse prednosti neinvazivnih postopkov: je neinvaziven, neboleč, varen in ne zahteva okrevanja.


Razbijanje maščobnih celic z ultrazvokom

Izdelek Contour I ver3 predstavlja prvi računalniško voden neinvazivni sistem za oblikovanje telesa, ki razbija maščobne celice s pomočjo fokusiranega ultrazvoka. Vgrajeno ima patentirano ultrazvočno tehnologijo, pri kateri se energija osredotoči na točno določeno globino podkožnega maščevja (8 mm,12 mm,18 mm). Zasnovana je tako, da uniči maščobno tkivo, okoliško tkivo (koža, žilice, živci in vezivno tkivo) pa ostane nepoškodovano. Akustični ultrazvočni valovi se skoncentrirajo v določeni točki in ustvarijo selektiven mehanski učinek.

Mehanski (in ne termalni) efekt se ustvari zaradi optimiziranih akustičnih parametrov in pulzne oblike valov. Histološke in klinične raziskave so potrdile, da okoliško tkivo, ki je izpostavljeno mehanskemu učinku, ostane nepoškodovano. Danes je v več kot 57 državah več kot 500 naprav, s katerimi je bilo izvedeno več kot 100.000 tretmajev.


Za odstranjevanje celulita in oblikovanje telesa

VELASHAPE II je najnovejši napredek svetovnih tehnologov ne tem področju in predstavlja kombinacijo elektro-optične energije. Sistem VELASHAPE II ima 4 funkcije, ki delujejo hkrati v boju proti odstranjevanju celulita in oblikovanju telesa. Sinergija vseh štirih funkcij omogoča hitre in učinkovite rezultate posledično pa tudi zadovoljne stranke. Tretmaji se izvajajo pri ženskah kot tudi pri moških.

Učinki terapije sistemom VELASHAPE II:
1. Aktivira se cirkulacija krvi v koži in podkožju (izboljša se prekrvavitev);
2. Spodbudi se resorpcija medcelične tekočine;
3. Spodbudi se razstrupljanje tkiva;
4. Spodbudi se lokalni metabolizem;
5. Spodbuja se tvorba fibroblastov, s čimer se
poveča tvorba KOLAGENA, ELASTINA in HIALORONSKE KISLINE (učvrsti se vezivno tkivo);
6. Poveča se mišični tonus in zmanjša ohlapnost;
7. Sprostijo se mišice in živčevje;
8. Poveča se izmenjevalna površina med tkivi.

Prednosti:
 • VELASHAPE II je prva svetovno priznana metoda, ki dokazano zmanjšuje obseg telesa in prva metoda na svetu z FDA CLASS II certifikatom za odstranjevanje celulita.
 • Za vidne rezultate potrebujete le 4 do 6 tretmajev (enkrat na teden).
 • Omogoča oblikovanje trebuha, stegen in zadnjice v manj kot uri.
 • Izredno varen sistem, ki praktično nima stranskih učinkov.
 • S sistemom VELASHAPE II lahko delujemo le na problematična področja (npr. na jahalne hlače, trebušček, ledveni predel) in ne na celotno telo, kot je to značilno za nekatere druge celulitne postopke.
 • Š Tretmaji s sistemom VELASHAPE II so neivazivni in ne posegajo v telo kot nekateri anticelulitni postopki (lipoliza, liposukcija). So varni in higienični, saj vsaka stranka dobi svoj aplikator.

Varno odstranjevanje dlak ter nepravilnosti na koži

IPL-sistem z ELOStm tehnologijo predstavlja novo, inovativno kombinacijo optične in električne energije, s katero se doseže bolj VARNE in hkrati tudi UČINKOVITE ter MANJ BOLEČE posege BREZ STRANSKIH UČINKOV. Zaradi večje varnosti vseh nekirurških medicinsko-estetskih tretmajev je moč optične energije zmanjšana do stopnje, ki je primerna za vse tipe kože. Dodana radioferkvenčna energija nadomesti manjkajočo optično energijo ter omogoča še večjo učinkovitost tretmajev in širši spekter storitev, ki jih lahko izvajamo. Med drugim lahko z ELOStm tehnologijo TRAJNO odstranimo SVETLE, RDEČE, TEMNE in DLAKE V FAZI SIVENJA, kar do sedaj ni bilo mogoče.

ELOStm tehnologija je primerna za številne neivazivne medicinsko-estetske posege:
 • odstranjevanje vseh barv dlak,
 • odstranjevanje pigmentnih in žilnih nepravilnosti na obrazu in telesu,
 • lifting obraza (nekiruški lifting),
 • fotopomlajevanje in
 • zdravljenje aken.

Piling za prenovljeno kožo

Skozi življenje se srečujemo s številnimi težavami na koži, ki so posledica sončenja, staranja, nosečnosti, nepravilnega prehranjevanja, debelosti, pubertete … Vzroki za nepravilnosti na koži so najrazličnejši, posledice pa resne: gube, starostne pege, brazgotine, akne, mastna koža,strije, celulit ... Že stare Egipčanke so poznale skrivnosti mikrodermoabrazije, saj so za piling povrhnjice uporabljale pesek. Mikrodermoabrazijo, kot jo poznamo danes, pa so razvili leta 1985 v Italiji. Prvi sistemi so temeljili na uporabi različnih kristalov, danes pa namesto teh uporabljamo diamantne konice.

Diamantni piling Pristine
 • DIAMANTNI PILING s sistemom PRISTINE nežno odstranjuje odmrle celice, odpravlja poškodbe kože zaradi sonca, obnavlja kožo, odpravlja akne in brazgotine, odstranjuje  hiperpigmentacijo in posledice staranja, regenerira mastno ali oslabljeno povrhnjico,
 • stimulira proizvodnjo novih kožnih celic, kolagena in elastina, zmanjša gubice, gube, pore, madeže, celulit, strije in starostne pege.
 • Tretma navadno traja od 30 do 60 minut, izvaja se na vseh delih telesa. Za učinkovito delovanje je potrebnih 6 do 12 tretmajev v razmaku sedmih dni.
 • Po tretmaju pa se lahko vrnemo k običajnim aktivnostim. Pojavi se lahko rahla rdečica, ki praviloma izgine v 24 urah. Sicer pa je postopek neboleč, neagresiven, brez alergičnih reakcij, koža pa se vidno obnovi.
 • Diamantni piling je prejel nagrado Les Nouvelles Estetique za najboljšo inovacijo leta 2008.
 • PRISTINE diamantni piling deluje na osnovi diamantnih konic. Kombinira glajenje povrhnjice kože z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami in vakuma. Diamantni piling je neinvaziven kozmetični postopek in drugi najbolj popularen tretma, takoj za botoksom in filerji. Postopek je neboleč, popolnoma higienski in hipoalergen, saj vakum istočasno odstrani odmrle celice s površine kože, ter pospeši prekrvitev in obnavljanje kožne strukture.

Alfa Estetica – center za lepoto telesa
Krumperška cesta 11, 1230 Domžale
tel.: 05-99-41-304 Š gsm 041-606-477
E-mail: mojca.kavka@alfaestetica.si
alfaestetica.si

Promocijsko besediloSvetlana Novak

Svetlana Novak diplomirana medicinska sestra

Postavi vprašanje

Zarja Đotišini

Zarja Đotišini indijska astrologija

Peter Topić

Peter Topić univ. dipl. soc. del., TAP, CSAT zasvojenost s seksualnostjo, seksualna anoreksija, druge nekemične zasvojenosti, čustveni incest

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki