Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Kozmetični izdelki, ki so 100 % prilagojeni vaši koži?

Organska olja AlpStories
Organska olja AlpStories

Slovenska blagovna znamka AlpStories ne ponuja le naravnih in veganskih kozmetičnih izdelkov, temveč tudi utira pot v prihodnost kozmetike, ki bo temeljila na personalizaciji. Njihovo vodilo je, da je vsaka koža edinstvena, zato potrebuje unikatno nego.
Želeli so odpraviti posameznikove težave s kožo in v ta namen razvili koncept, kjer vam preko spletne strani alpstories.si ponujajo možnost, da prilagodite kozmetične izdelke vašim željam in potrebam. Ponudba kozmetike na trgu je sicer zelo obsežna, vendar pa so vsi obstoječi pripravki izdelani glede na standardizirane tipe kože, ki še zdaleč ne odražajo dejanskega stanja kože vsakega posameznika.

Pri analizi stanja kože je poleg tipa kože bistveno ugotoviti tudi vlažnost kože, stanje aken, gub, por, pigmentacije, življenjski slog posameznika in podobno. Zato je izjemnega pomena, da koži nudimo tisto nego, ki jo resnično potrebuje. Poleg tega kozmetični izdelki velikokrat obležijo mesece ali celo leta na trgovskih policah, preden pridejo do končnega uporabnika; pri Alpstoriesu pa pripravljajo personalizirano kozmetiko za znanega kupca in glede na njegove trenutne potrebe. S tem zagotovijo največji učinek kvalitetnih naravnih aktivnih sestavin.


Kjer se ujameta narava in tehnologija

Personalizacija izdelkov je v zadnjih letih v porastu na vseh področjih, pri AlpStories pa so odločeni, da ponudijo kozmetične izdelke po meri vsakega posameznika. Kljub temu da so njihovi izdelki naravni, si pri personalizaciji pomagajo s pomočjo tehnologije. Natančneje, gre za dvoročnega robota, ki v okviru robotske celice po zahtevi stranke izbira posamezne sestavine in jih zameša v končni izdelek, na katerega nalepi po želji oblikovano etiketo. AlpStories poskrbi za ustrezno certificiranje izdelka, s tem pa omogoči strankam izdelavo lastne kozmetične blagovne znamke, s katero lahko prosto trgujejo znotraj EU.

Svoji ustvarjalnosti se lahko prepustite pri izdelavi gela za tuširanje, mleka za telo, kopalne soli, masažnega olja in organskega lepotilnega olja, nedavno pa so na željo strank dodali tudi možnost izdelave obrazne kreme po naročilu, saj je koža na obrazu najbolj izpostavljena, zaradi česar potrebuje posebno nego.


Podarite čudovito (p)osebno darilo

Preko spletne strani alpstories.si si uporabnik najprej izbere aktivne sestavine, ki jih želi vključiti v svoj izdelek, nato pa sledi izdelava personalizirane etikete. AlpStories pri tem pušča proste roke uporabnikom, saj lahko preko oblikovanja etikete izrazijo lastno kreativnost, izdelek, ki ga lahko po želji opremijo z napisi in fotografijami, pa predstavlja zdravo, kakovostno in izvirno darilo.

Raziskave kažejo, da si več kot 60 % milenijcev želi biti unikatnih, zato se bodo tako edinstvenega darila z osebno noto zagotovo razveselili. Za posebne želje se lahko kadarkoli preko elektronske obrnete na ekipo AlpStories, ki vam bo z veseljem pomagala in svetovala, tako pri izbiri sestavin, kot tudi pri oblikovanju željene etikete. Prepustite se domišljiji!

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

naravna kozmetika , kozmetični izdelki

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.