BIOEFFECT EGF EYE SERUM - ko oči zažarijo

BIOEFFECT EGF EYE SERUM
BIOEFFECT EGF EYE SERUM

Danes smo spregovorili jezik kože. Revolucionarna islandska kozmetika BIOEFFECT® je namreč presenetila še z enim novim izdelkom - BIOEFFECT EGF EYE SERUMOM. Tako kot serum za obraz, ki je pred tremi leti sprožil val navdušenja, dnevna krema, ki je bila drugi izdelek iz laboratorijev nobelovih nagrajencev, krema za telo in 30-dnevni intenzivni tretma, tudi novi serum za okrog oči, vsebuje rastni hormon EGF, ki koži  dodaja nove besede in izraze mladostnejšega  videza.

Islandska biotehnološka blagovna znamka BIOEFFECT® je k svoji večkrat nagrajeni liniji  proizvodov za nego kože dodala serum za okoli oči EGF Eye Serum z močnim anti-ageing učinkom. Danes smo ga na slovenskem tržišču pozdravili skupaj s predstavnico znamke BIOEFFECT za slovenski trg Nives Kafol ter pevko in igralko Tanjo Ribič ter prisluhnili predstavitvi več kot 10-letnih raziskav pionirskega biotehnološkega podjetja iz Islandije.

Novi BIOEFFECT EGF EYE SERUM je poživljajoča formula razvita posebej za občutljivo kožo na predelu okoli oči. Vsebuje visoko koncentracijo EGF celičnega aktivatorja, ki je naravno prisoten v človeški koži in sproža biološke procese, ki so vključeni v vzdrževanje zdravega videza kože. BIOEFFECT je edina blagovna znamka negovalne kozmetike na svetu, ki se ponaša z EGF celičnimi aktivatorji proizvedenimi v rastlinah, kar zagotavlja njihovo večjo učinkovitost in čistost.

Posebej za občutljivo kožo na področju okoli oči

Koža na področju okoli oči je najbolj občutljiv del naše kože. Področje okoli oči nosi tudi sledove let in obrazne mimike. V kombinaciji s faktorji okolja, izpostavljenosti sončnim žarkom in genetiko je predel okoli oči eden prvih predelov, ki izgubi volumen in sijaj, kjer se najprej pojavijo drobne gubice in gube ter se koža povesi.

Novi BIOEFFECT® EGF EYE SERUM, namenjen negi občutljive kože okoli oči, je močna poživljajoča formula proti staranju, ki klinično dokazano zmanjšuje pojav drobnih gubic in gub ter zabuhlost predela okoli oči. Osvežujoč, peresno lahek serum takoj uravna nivo vlažnosti kože, zaradi česar koža izgleda žareča in čvrsta, medtem, ko na dolgi rok učinkuje proti staranju kože.

  • Zmanjša pojav drobnih gubic in gub
  • Zmanjša pojav zabuhlosti
  • Zagotavlja žarečo in čvrsto kožo
  • Ne vsebuje olj, dišav in parabenov

Klinično dokazani učinki

Nadzorovani klinični preiskusi z dvojnim slepim placebo testom BIOEFFECT EGF EYE SERUM-a so pri 70% udeležencev testiranja pokazali povečanje gostote kolagena na področju okoli oči,  pri 73% je zaznati povečanje elastičnosti kože, pri 70% je prišlo do zmanjšanja gub. V anketi med uporabniki jih je 86% trdilo, da BIOEFFECT EYE SERUM osveži ten kože.

Embalaža v skladu s sestavinami

Večina krem za nego kože okoli oči je na voljo v lončkih ali stekleničkah, pri čemer ob uporabi prihaja do direktnega stika celotne vsebine s kožo. Edinstveni dozirni mehanizem, v katerem je zapakiran BIOEFECT EGF EYE SERUM pa omogoča, da celični aktivatorji znotraj embalaže ostanejo nedotaknjeni, saj se sprosti ob enkratnem doziranju le toliko seruma, da ga je dovolj za enkraten nanos, preostali del pa ostane nedotaknjen. Kovinska krogljica zagotavlja blag nanos seruma po katerem koža občuti svežino, področje okoli oči pa je videti svetlejše.

Izdelano v Islandiji

BIOEFFECT proizvodi za nego kože so plod več kot 10-letnih raziskav pionirskega biotehnološkega podjetja iz Islandije. Blagovna znamka BIOEFFECT je prva, ki vsebuje EGF proizveden v rastlini. EGF je naravno vsajen v ječmenova zrna, raste v vulkanski prsti, zalivan je s čisto izvirsko vodo v najsodobnejših rastlinjakih na Islandiji. Zelena tehnologija zagotavlja, da so celični aktivatorji, ki jih vsebujejo izdelki BIOEFFECT bolj čisti in stabilni kot celični aktivatorji proizvedeni v tradicionalnih proizvodnjih sistemih.

Vse to je razlog, da na Islandiji že več kot tretjina žensk uporablja prav to kozmetiko in da je tudi po svetu vedno več uporabnic, ki zaradi vidnih rezultatov prisegajo na te izdelke.
 
Več informacij na bioeffect.si