Novi prehranski dopolnili iz Medexa

Kolagenlift in Bio gelée royal forte

V dneh, ko so na prodajnih policah trgovin že nove jesenske kolekcije oblačil in lepotil, pri Medexu predstavljajo novost, s katero boste ženske lahko poskrbele za svoj videz in se pridružile novemu trendu »uživanja lepote«. Niso pa pozabili niti na zdravje iz čebelje zakladnice, ki znova razkriva najboljše za vas in vaše bližnje.

V Medexu so razvili novo prehransko dopolnilo Kolagenlift, s katerim bodo ženske svojo kožo nahranile iz notranjosti. Študije so pokazale, da mnogim ženskam po 20. letu primanjkuje kolagena, ki predstavlja kar 30 % vseh beljakovin v našem telesu, kar 70 % pa ga je v koži, kjer skrbi za njeno čvrstost in elastičnost.

Edinstvena kombinacija kolagena s posebno aminokislinsko sestavo z odlično absorpcijo v kožo in hialuronske kisline, bo poskrbela za potrebno vlažnost, elastičnost in mehkobo kože. Obema ključnima sestavinama za obnovo kože je dodan še naravni vitamin C iz izvlečka acerole, ki spodbuja tvorbo kolagena v telesu. Z naštetimi sestavinami Kolagenlift vrača v telo to, kar narava z leti vzame.

In zakaj je Kolagenlift nov trend »uživanja lepote«?

Edinstvena kombinacija sestavin je raztopljena v agavinem sirupu in napolnjena v priročne stekleničke, iz katerih se vsebino neposredno zaužije. Kjerkoli in kadarkoli. Rešitev torej, ki bo zagotovo razveselila ženske, ki v množici vsakodnevnih obveznosti vse prevečkrat pozabijo nase.


V Medexu aktivni tudi z drugimi novostmi

Medex vstopa v letošnjo jesen z novo »kolekcijo« prehranskih dopolnil za ohranjanje lepote in zdravja. Ob največjih naporih in obremenitvah organizma vas bo pred prehladi, gripo in ostalimi nadležnimi »bacili« zaščitil izdelek Bio gelée royal forte. Edinstvena kombinacija matičnega mlečka in naravnega vitamina C iz ekološke pridelave je varno shranjena v stekleničkah za enkratno uporabo, ki ohranjajo učinkovitost naravnih učinkovin ter svojo »forte« moč.

Kakovostna hrana bogov

V starem Egiptu so matični mleček uporabljali že faraoni, ki so ga imenovali »hrana bogov«, danes pa vemo, da njegova izjemnost temelji na kakovosti in ne količini matičnega mlečka. Merilo kakovosti matičnega mlečka je namreč vsebnost nenasičene maščobne kisline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kislina), ki je v naravi ne najdemo nikjer drugje. Zato so  v Medexu njeno vrednost v izdelkih Gelée royale standardizirali in tako zagotovili njihovo stalno in najvišjo kakovost.

Galerija
Peter Topić

Peter Topić univ. dipl. soc. del., TAP, CSAT zasvojenost s seksualnostjo, seksualna anoreksija, druge nekemične zasvojenosti, čustveni incest

Postavi vprašanje

Karin Sernec

asis. dr. Karin Sernec dr. med. psihiatrinja in psihoterapevtka

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki