Mercatorjeva darilna kartica z motivom Jana Plestenjaka za Varno hišo Velenje

  • UR
  • torek, 29. marec 2011

Novost v seriji Mercatorjevih darilnih kartic

Na Pikinem dnevu v Mercator centru Velenje sta Mercator in Jan Plestenjak predstavnici Varne hiše Velenje Suzi Kvas predala donacijo v obliki posebne Mercatorjeve darilne kartice z naloženim dobroimetjem v višini 1000 evrov. Predaja donacije je uvod v sodelovanje enega najuspešnejših slovenskih glasbenikov z največjim slovenskim trgovcem. Najnovejša Mercatorjeva darilna kartica Jan Plestenjak imetnikom omogoča enkraten prenosa aktualnega Janovega singla, enkratno poslušanje njegovega najnovejšega albuma Osebno in druge posebne ugodnosti v sklopu prihajajoče koncertne turneje.

S posluhom za individualne potrebe svojih kupcev je Mercator novo darilno kartico ne samo vizualno poosebil, pač pa ji dodal tudi vsebino in druge ugodnosti, ki jih prinaša sodelovanje z Janom Plestenjakom. Na darilni kartici je posebna koda, s katero bo lahko obdarovanec dostopal do Plestenjakovih glasbenih vsebin. Vsem kupcem nove darilne kartice, ki bodo ob nakupu darilnih kartic na Mercatorjevih prodajnih mestih kupili tudi vstopnico za katerega od prihajajočih koncertov Jana Plestenjaka v letu 2011, in bodo na info točki pridobili Mercatorjev žig, bo najboljši sosed omogočil fotografiranje z Janom Plestenjakom. Fotografiranje bo potekalo v sklopu koncerta, za katerega bodo kupili vstopnico, prva priložnost za fotografiranje pa bo že 20. maja v Ljubljani.

Mojca Reven, direktorica operativnega marketinga v Mercatorju, je povedala: »V Mercatorju želimo svojim kupcem ponuditi kar najbolj raznovrstne aktivnosti in ugodnosti, ki jim polepšajo nakupovanje ter jim prinesejo prijetno razvedritev v njihovem prostem času. Prav s tem namenom smo se povezali z Janom Plestenjakom. Ker pripisujemo velik pomen tudi družbeno odgovornemu ravnanju, smo naše sodelovanje pričeli z donacijo Varni hiši Velenje.« Jan Plestenjak pravi: »Sodelovanje z Mercatorjem predstavlja novo izkušnjo, ki se je veselim. Mercatorjevim kupcem in ljubiteljem glasbe bomo tako ponudili številne nove in zanimive vsebine.«

Hkrati bo na Facebooku potekala tudi nagradna igra, v kateri bodo uporabniki lahko tekmovali s svojimi fotografijami s koncertov Jana Plestenjaka. Vsak mesec bodo trije avtorji fotografij, ki bodo prejele največ glasov »všeč mi je«, nagrajeni z Mercatorjevo darilno kartico Jan Plestenjak z že naloženim dobroimetjem.

20. maja, na dan koncerta Jana Plestenjaka v ljubljanskih Križankah, se bo pričela tudi akcija »Povrnimo kupnino«. Mercator bo med sodelujočimi v akciji izžrebal srečneže, ki jim bo povrnil kupnino vstopnice, v primeru, da so na Mercatorjevem prodajnem mestu hkrati kupili tudi darilno kartico Jan Plestenjak in vstopnico za njegov koncert. Žrebanja bodo neposredno pred koncerti, izžrebanci pa bodo kupnino dobili povrnjeno na Mercatorjevi info točki v enem od 21 Mercatorjevih trgovskih centrov v Sloveniji.

Darilna kartica Jan Plestenjak je del serije Mercatorjevih darilnih kartic, ki jih je mogoče kupiti na vseh Mercatorjevih prodajnih mestih, nanje pa je možno naložiti dobroimetje v višini od 20 do 3.000 evrov. Pri nakupu darilnih kartic lahko kupci zbirajo med paleto motivov, ki so prilagojeni različnim priložnostim obdarovanja in starosti obdarovancev. Mercatorjeve darilne kartice so praktično darilo in hkrati prijetno presenečenje, ki obdarovanca razveseli, saj mu ponuja veliko izbiro izdelkov. Ob plačilu s kartico Mercator Pika kupec prejme še ustrezno število pik, obdarovanec pa lahko dobroimetje porabi v celotni Mercatorjevi prodajni mreži, z izjemo Modiane in Intersporta. Kartica je v državi nakupa veljavna eno leto.

Več informacij o darilnih karticah najdete na spletni strani: mercator.si/darilna-kartica.

Galerija
Sonja Kapun

Sonja Kapun dr. med. spec. interne medicine

Postavi vprašanje

Denis Baš

Denis Baš dr.med. spec. pediatrije

Postavi vprašanje

Vsi Viva strokovnjaki