Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

27. oktobra po nevidni zobni aparat Invisalign in brezplačne zobozdravstvene storitve

Zobozdravstvena in ortodontska klinika ZoboEstetika organizira Dan odprtih vrat. Dogodek se bo odvijal na sedežu njihove ordinacije v Trebnjem v soboto, 27. oktobra 2018.
Interesentom bodo ponudili brezplačne ortodontske preglede, ki jih bo izvajala priznana specialistka, ortodontinja Karmen Verhovec. Doktor Verhovčeva poleg klasičnih postopkov ortodontskega zdravljenja vse bolj uvaja tudi najsodobnejše tehnike ortodontskega zdravljenja s sistemi nevidnih snemljivih zobnih aparatov (Invisalign).

Ob dnevu odprtih vrat bodo v ZoboEstetiki izvajali brezplačno intraoralno skeniranje zob. Digitalno skeniranje zob sodi med najnaprednejše tehnološke dosežke v sodobnem zobozdravstvu in vse bolj izpodriva jemanje klasičnih zobnih odtisov. Optično zajemanje stanja zob v 3D digitalno sliko je hitro, neboleče, bolj natančno, predvsem pa ni tako neprijetno, kot klasično odtiskovanje. Pomembna prednost je tudi hitrejša manipulacija in s tem povezano celotno zdravljenje.

Brezplačno rentgensko slikanje ortopana in telerentgena zob je prav tako ena od storitev, ki ste jih lahko deležni zadnjo soboto v oktobru. ZoboEstetika razpolaga z najsodobnejšim digitalnim rentgenskim aparatom, ki zagotavlja minimalne doze rentgenskega sevanja. Če imate težave z zobmi ali ste že napoteni na rentgensko slikanje in ne želite čakati na določen termin, lahko izkoristite dan odprtih vrat.

Vsi obiskovalci, ki se bodo 27. oktobra odločili za ortodontsko zdravljenje s sistemom nevidnih snemljivih zobnih opornic Invisalign, bodo deležni 23 % popusta na celotno zdravljenje. Ortodontsko zdravljenje s snemljivimi nevidnimi zobnimi opornicami Invisalign ima vrsto prednosti pred klasičnim zdravljenjem. Poleg njegove snemljivosti in komaj opaznega aparata sistem ne vključuje nobenih kovinskih žic in nosilcev, zahteva manj obiskov ortodonta, omogoča hitrejše ravnanje zob, je nemoteč, pomembna prednost pa je tudi to, da lahko pacient v naprej, še pred pričetkom zdravljenja, vidi 3D prikaz končnega stanja zdravljenih zob.

Vrata se odprejo ob 9.00 in bodo odprta do 13.00. Število razpoložljivih terminov je omejeno, zato je priporočljivo rezervirati termin preko telefona 07/30 444 77 ali e-pošte info@ZoboEstetika.si.

Dodatne informacije: www.zoboestetika.si

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

zobozdravstvo

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.