Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Mehki veganski piškoti z arašidovim maslom Tereza’s Choice

Mehki veganski piškoti z arašidovim maslom
Mehki veganski piškoti z arašidovim maslom

V času, ko sta ponudba in dostopnost zdrave prehrane večji kot kadarkoli prej v sodobni zgodovini, se izbira le-te zdi več kot naravna.
Kljub temu se v Sloveniji nezdravo še vedno prehranjuje več kot polovica prebivalstva[i]. Ena izmed vidnejših osebnosti, ki pri nas spodbuja pozitivni trend uživanja zdrave prehrane, je Tereza Poljanič, strokovnjakinja za presno-vegansko prehrano, bolj znana kot voditeljica kuharske oddaje Zdravo, Tereza!, ki se jeseni vrača na male zaslone s čisto svežo, tretjo sezono oddaje.

V oddaji nam je prikazala radosti pripravljanja zdravih obrokov na čudoviti Novi Zelandiji, zdaj pa nam predstavlja tudi svojo linijo zdrave prehrane, ki jo sestavljajo skrbno izbrani kakovostni in ekološki izdelki. “Z linijo Tereza’s Choice želim ljudem pokazati, da priprava zdrave prehrane ni nobena znanost. Če se je lotiš na pravi način, je enostavna in v njej lahko uživa čisto vsak. Tereza’s Choice predstavlja začetno točko, s katero si kdorkoli lahko ustvari zdravo kulinarično zgodbo po svojem okusu.” pravi Tereza, ki prisega na priročnost, ker se v hitrem tempu vsakdana, tako kot marsikdo, tudi sama sooča s pomanjkanjem časa.

Linijo Tereza’s Choice trenutno sestavljajo štiri vrste humusa, trije okusi veganske majoneze, šest okusov tofuja, tri vrste veganskih burgerjev, štirje okusi sončničnih namazov ter več vrst arašidovih in mandljevih namazov. Naštetim izdelkom, ki jih od 30.6. lahko najdete na policah večjih slovenskih trgovcev, namerava kmalu razširiti še z novimi.

Za boljši občutek Tereza vsem bralkam in bralcem Vive podarja recept za mehke veganske piškotke s Tereza's Choice arašidovim maslom, ki ga najdete v julijski Vivi.

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

veganski recepti

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.