Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Prijazen nasvet le en klic stran


Sodobne komunikacije danes vsebujejo uporabo številnih naprav, storitev in rešitev. V Telekomu Slovenije pomoč in svetovanje uporabnikom za lažjo odločitev, pojasnilo ali priporočilo nudijo prijazni svetovalci v Telekomovih centrih, 24 ur nad, vse dni v tednu pa svetovalci centra za pomoč uporabnikom.
Marsikdo se za nasvet, nakup novega mobitela ali spremembo naročniškega paketa odpravi v najbližji prodajni center. Pri Telekomu Slovenije pa to lahko uredite tudi prek klica na brezplačno številko 080 8000. Center za pomoč uporabnikom tako ne nudi le osnovnih informacij o pogojih uporabe storitev in nasvete v primeru zagate, temveč je pravi svetovalno-prodajni center, kamor lahko pokličete dobesedno kadarkoli.


Svetovanje in enostaven nakup

Tako lahko s klicem na številko 080 8000, enako kot na prodajnih mestih, hitro in enostavno kupite nov mobitel na obroke po akcijski ceni in z brezplačno dostavo, naročite dodatne storitve za uporabo interneta in televizije, se posvetujete in poiščete akcijski naročniški paket, ki je za vas najbolj primeren, povežete več storitev za dom in prihranite ter prejmete nasvete, kako najbolje uporabljati vaš mobitel, televizor, tablico in storitve, s katerimi bo uporaba le-teh še bolj prijazna.

Brezplačne izobraževalne urice

Opogumite se in se odločite za pametni mobitel, ki je enostaven in prijazen za uporabo, saj omogoča enostavno upravljanje po zaslonu in večje črke. Brezplačne izobraževalne urice v izbranih Telekomovih centrih, kjer vam svetovalec individualno odgovori na vaša vprašanja tako o ponudbi kot o uporabi pametnih naprav, pa vam omogočajo, da se s svojim novim mobitelom spoznate hitro in enostavno, prilagojeno vašim željam, potrebam in znanju. Naročniki Telekoma Slovenije lahko pokličete vam najbližji Telekomov center ali na 080 8000 in se dogovorite za svoj termin.


Pomoč, tudi ko ste v tujini

Prijazni svetovalci so vam na voljo 24 ur na dan na brezplačni številki +38641 700 700, tudi ko kličete iz tujine.

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

telekom

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.