Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

8 tednov za urejen krvni sladkor

Z dieto izgubite težo in reprogramirajte telo

Ali je sladkorna bolezen tipa dve neozdravljiva? Kakšno je naravno zdravljenje sladkorne bolezni? Kako shujšati in obdržati telesno težo?
Dr. Mosley, avtor dokumentarnih oddaj na BBC-ju ter knjig o zdravju in hujšanju, v knjigi 8 tednov za urejen krvni sladkor, odgovarja na zgornja vprašanja in še vrsto drugih. Razlaga namreč, kakšna je pravilna prehrana za diabetike, kakšen je v resnici normalen krvni sladkor, kakšne so njegove mejne vrednosti in zakaj, ko nam zdravniki povedo, da imamo "urejen krvni sladkor" mnogokrat to ne drži povsem. Razloži nam, zakaj diabetes tipa 2 nastane kakšni so prvi znaki sladkorne bolezni, kakšno je pravilno merjenje krvnega sladkorja, kakšna zdravila pozna uradna medicina, katera živila je primerno uživati ter na kakšen način je ozdravitev možna po naravni poti.

Naša hrana danes vsebuje veliko sladkorja in lahko prebavljivih ogljikovih hidratov, zaradi česar se ne samo redimo, ampak smo tudi izpostavljeni tveganjem za diabetes tipa 2, srčno-žilne bolezni, demenco in še čemu. Dr. Mosley z lastnim primerom pokaže, kako je mogoče ukrotiti to bolezen. Na podlagi številnih študij in izkušenj bolnikov dokazuje, da je mogoče s spremembo prehrane in načina življenja odpraviti diabetes tipa 2 – če se ga lotiš pravočasno in z vztrajnostjo. Knjiga vsebuje natančen 8-tedenski prehranski načrt z recepti in razkriva drugačen pristop obravnave ene od največjih tihih epidemij današnjega časa.


Dr. Michael Mosley, Založba Miš, Dob, 2016
260 str., 24,95 €


Več informacij na spletni strani miszalozba.comVam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

diabetes , krvni sladkor

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.