Vabljeni v Osebnostno akademijo Insights&Ekvilibrium

  • UR
  • četrtek, 09. marec 2017

Prepoznajte in zaživite svoje potenciale!

  • Kam me vodi pot? Kaj želim? Ali sploh vem, kaj želim ali delam nekaj po inerciji, pričakovanjih drugih, ker pač … ne znam, zmorem, nočem, ne gre drugače? Ker se ne da?
  • Vem, kaj hočem, a nikakor ne pridem tja? Se vedno pojavijo neke ovire? Kaj me zadržuje?
  • Zakaj nisem srečen, zakaj nimam harmoničnih odnosov?
  • Kar naprej se mi ponavljajo isti neprijetni vzorci – pri partnerju/partnerki, v službi, s starši, z otroki, s prijatelji … kaj se mi dogaja?
  • Zakaj me ne opazijo, zakaj me ne vidijo, zakaj me ne marajo, zakaj nisem vreden, zakaj nisem dovolj dober?
  • Kako premagati čustva razočaranja, jeze, besa, žalosti, občutka manjvrednosti, frustracije?

Na takšna in podobna vprašanja bomo iskali in našli odgovore v trimesečni Osebnostni akademiji Insights&Ekvilibrium. V Osebnostni akademiji združujemo izkustvene treninge, mentoriranje, coaching, energetske uvide v ozadje naših čustev, prepričanj in dejanj. Dobivamo se na treh skupinskih srečanjih v živo, na štirih individualnih srečanjih in se redno spremljamo preko e-pošte.

»Cilj akademije je, da vsi udeleženci okrepimo svoje notranje programe, ki nas podpirajo, presežemo tiste, ki nas omejujejo ter tako najbolje uporabimo svoje potenciale«.


Kratek povzetek programa

SKUPINSKI KROG: POSEJMO SEME (25. 3.)
Kdo sem (izven nalepk imen, poklica, statusa in ostalih nalepk, ki si jih dajemo)? Kateri so moji darovi, moči, talenti, potenciali? Kako delujem, kaj me podpira, kaj me ovira? Kaj so moje slepe pege?
+ INDIVIDUALNI ENERGETSKI UVID (konec marca)

SKUPINSKI KROG: LOČIMO ZRNO OD PLEVELA (7. 4.)
Kaj so moji cilji, kaj je moja pot, kje sem na tej poti? Kaj lahko danes naredim drugače, da bom bližje cilju, ki ga želim doseči? Kako si lahko zastavim realne, merljive in dosegljive vmesne cilje? Kako prepoznati in preseči samo omejitvene programe?
+ 2 X INDIVIDUALNI OSEBNI COACHING (april, junij)
+ INDIVIDUALNI ENERGETSKI UVID (maj)

SKUPINSKI KROG: POSEJMO SEME (16. 6.)
Izkušnje zadnjih treh mesecih in spremembe pri sebi. Kako spremljati izkušnje iz drugačne perspektive (»izkušnja ni samo to, kar sem nam zgodi, ampak tudi, kaj mi s tem naredimo«)? Kako nekaj, kar smo se naučili, da deluje na enem področju, prenesemo tudi na druga področja?

Več informacij: na spletni strani Osebnostna akademija Insights&Ekvilibrium
Rok prijave: 20. marec

Bralcem revije Viva udeležbo v Osebnostni akademiji omogočamo s 150 evrov nižjo kotizacijo.


Kdo sta mag. Natalie C. Postružnik in Urška Henigman?

Natalie skozi več kot 20 let delovnih izkušenj v gospodarstvu, lokalni in državni upravi ter v neprofitnem sektorju, združuje znanja s področja vodenja, razvoja talentov in komuniciranja. Je direktorica podjetja Insights, družbe za odkrivanje in razvoj potencialov, d.o.o., kjer kot licencirana coachinja (licenca Academy of Executive Coaching London) in certificirana coachinja s konji (Akademie für pferdegestüztes Coaching, Nemčija) kot edina v Sloveniji izvaja coachinge, teambuildinge in delavnice s konji (equine assisted coaching).

Urška je ustanoviteljica podjetja Ekvilibrium, izvajalka individualnih terapij in skupinskih energetskih transmisij. S pomočjo razširjene zavesti lahko dostopa do delčka večdimenzionalnega prostora onkraj vidnih zaznav in prinese globlje uvide v nezavedno. Preko nje se lahko transformirajo omejujoči programi, ki ovirajo razvoj posameznika, ali pa se odkrijejo in aktivirajo njegovi speči potenciali.