Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Vabljeni na tretji Festival celostnega zdravja - Dao Yah!


3.-5. februarja 2017, Cankarjev dom v Ljubljani

Festival celostnega zdravja - DAO YAH je prireditev za vse, ki bi radi storili zase in svoje zdravje nekaj več ter si zagotovili zdravo in dobro življenje s pomočjo znanja tradicionalne kitajske in indijske (ajurvedske) medicine in homeopatije.
Tretji Festival celostnega zdravja – Dao Yah je podnaslovljen Življenjska obdobja in zdravje – telesno in duhovno, okoli katerega so spletena predavanja v dvoranah in na odprtem odru, prodajna razstava ponudnikov certificiranih izdelkov in storitev, delavnice (joga, taj či, či gong itd.), veganska restavracija, tematska koncerta in gledališka predstava. Pravo festivalsko dogajanje, ki Cankarjev dom prvi februarski konec tedna prelevi v središče zdravja.


Zakaj obiskati Festival celostnega zdravja – Dao Yah?

  • Da izvemo kaj več in novega o starodavnih modrostih, ki jih znanstveniki proučujejo danes.
  • Da prejmemo informacije pri kredibilnem viru – od priznanih slovenskih in tujih strokovnjakov, ki prihajajo z različnih področij medicine in drugih ved.
  • Da pridobimo informacije, ki pomagajo do celostnega zdravja v vseh obdobjih našega življenja – od spočetja do jeseni življenja.

Ne zamudite zanimivih delavnic in predavanj priznanih strokovnjakov, predstavitev in prodaje certificiranih izdelkov in storitev, odpočijte si v kotičku izBranih knjig in se okrepčajte s kosilom DAO YAH!

Več o programu festivala preberite v Vivini prilogi 3. Festival celostnega zdravja - Dao Yah in na spletni strani festivala daoyah.si!

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

ajurveda , homeopatija , celostno zdravljenje , tradicionalna kitajska medicina

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.