Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Telekom Slovenije poenostavlja ponudbo mobilnih paketov


Telekom Slovenije je poenostavil ponudbo mobilnih paketov, tako da odslej naročnikom mobilne pakete ponuja predvsem v segmentu ponudbe Brezskrbni in Enostavni. Paketi Brezskrbni so namenjeni vsem, ki želite brezskrbno komunikacijo, paketi Enostavni pa tistim, ki želite vnaprej zakupiti količine enot in jih porabiti po svoje. Telekom Slovenije je ob tem ponudil dva nova mobilna paketa, in sicer paket Brezskrbni A in paket Enostavni A, paketi Brezskrbni, Penzion Neomejeni in Enostavni 1000 plus pa so se preimenovali v pakete Brezskrbni B, Penzion Brezskrbni in Enostavni B.
Na ta način je Telekom Slovenije naredil prvi korak k večji preglednosti ponudbe mobilnih paketov, s poenostavitvijo ponudbe pa bo nadaljeval tudi v prihodnje.

Paket Brezskrbni A v mesečni naročnini 19,95 evra vključuje neomejene pogovore in sporočila SMS/MMS, medtem ko se prenos podatkov obračuna glede na dejansko porabo, pri čemer zanj nikoli ne boste plačali več kot 2 evra na mesec, kar vključuje 2 GB prenosa podatkov. Hitrost prenosa se po tem zniža na 64 kb/s v smeri k uporabniku in 64 kb/s iz smeri uporabnika.
Naročniki paketa, ki boste do 31. avgusta 2016 kupili mobilno napravo po akcijski ceni z vezavo za 12 ali 24 mesecev, boste za čas vezave prenos podatkov uporabljali brezplačno (2 GB mesečno). Če paket povežete v skupni račun s storitvami SiOL oziroma s klasično telefonijo, je cena paketa Brezskrbni A le 17,95 evra mesečno.

Paket Enostavni A v mesečni naročnini 13,95 evra vključuje 500 enot mobilnih storitev, pri čemer je ena enota lahko ena minuta pogovora v vsa slovenska omrežja, eno poslano sporočilo SMS/MMS ali en MB prenesenih podatkov. Naročniki, ki boste v promocijskem obdobju, torej do 31. avgusta 2016, sklenili naročniško razmerje s paketom Enostavni A, boste do 31. decembra 2017 prejemali popust na naročnino v višini 2 evra (vezava ni pogoj), tako da bo mesečna naročnina v tem času znašala le 11,95 evra.

V promocijskem obdobju do 31. avgusta 2016 vsi naročniki paketa Enostavni B ob nakupu mobilnega telefona z vezavo za čas vezave vsak mesec brezplačno prejmete še 1000 enot.

Naročniki paketov Brezskrbni lahko po želji povečate količine prenosa podatkov pri polnih prenosnih hitrostih, ki so sicer določene v paketu, naročniki paketov Enostavni pa zakupite dodatne količine mobilnih storitev.

Več o ponudbi Telekoma Slovenije si preberite na telekom.si.


Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

telekom

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.