Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Telekom Slovenije omogoča zbiranje različnih donacij


Družba Telekom Slovenije omogoča dobrodelnim, humanitarnim, splošnokoristnim in invalidskim organizacijam hitro, enostavno in učinkovito zbiranje sredstev prek klicev ali sporočil SMS. Organizatorji humanitarnih akcij se lahko odločijo za zbiranje donacij prek storitev SMS-donacije in Donacije 090.

Uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije lahko prek SMS-a donirajo tako, da na številko 1919 pošljejo sporočilo SMS z določeno ključno besedo in kot odgovor prejmejo zahvalno sporočilo dobrodelne organizacije, ki so ji sredstva namenili. Donirajo lahko 1 evro ali 5 evrov. Pri Donacijah 090 pa lahko uporabniki donirajo s klicem na določeno donacijsko številko 090 z mobilnega ali fiksnega telefona, pri čemer donirajo 1,25 ali 2,99 evra.
V letu 2015 je Telekom Slovenije podprl že več kot 30 novih in podaljšal nekaj obstoječih SMS-donacij, povečuje se tudi število aktivnih Donacij 090. V sodelovanju z nekaterimi večjimi dobrodelnimi organizacijami in medijskimi pokrovitelji je bilo izvedenih kar nekaj odmevnih dobrodelnih projektov. Uporabniki so z donacijami prek omenjenih storitev podprli vseslovenski projekt Botrstva, omogočili letovanje socialno ogroženim otrokom in starejšim, pomagali pri zdravljenju otrok z različnimi boleznimi, zbrali sredstva za prehranske pakete in humanitarno medicinske odprave, darovali za pomoč ljudem v državah v razvoju.

S poslanimi SMS-i je bilo letos zbranih že več kot 70.000 evrov, z donacijami na klic pa kar 100.000 evrov.

Uspešnost dobrodelnih akcij je dokaz, da Telekom Slovenije s svojimi storitvami uspešno združuje dejavnost telekomunikacij in družbeno odgovorno delovanje ter da znajo uporabniki prisluhniti klicu na pomoč.

Podrobne informacije o storitvah so objavljene na spletnih straneh telekom.si.  


Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

telekom , donacije

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.