Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Telekom Slovenije v skrbi za zdravje

(Foto: Shutterstock)

Družba Telekom Slovenije kot družbeno odgovorno podjetje še posebno pozornost namenja zdravju ljudi. Skrb za zdravje je tako rekoč skrb za življenje in prav je, da ji namenite vso svojo pozornost. Kadar vas skrbi za sorodnike ali prijatelje, ki imajo zdravstvene težave, in ne morete biti 24 ur na dan ob njih, vam je lahko v veliko oporo zdravnik, ki je zanje dosegljiv vsako minuto dneva. Vaš osebni zdravnik vam je sicer na voljo med uradnimi urami, pa vendar zdravje ne gleda na uro. Idealno bi bilo, če bi bil zdravnik pripravljen 24 ur na dan in sedem dni v tednu odgovarjati na vprašanja glede vaših zdravstvenih bojazni oziroma dejanskih težav.
Veliko hitreje se boste odločili za obisk pri zdravniku, če boste lahko že prvi dvom, ki se bo pojavil, razrešili po telefonu. Pogosto je namreč dovolj, da oseba s težavo sliši strokovni zdravniški nasvet ter se tako izogne nepotrebnemu obisku zdravnika in dolgim čakalnim vrstam. Telekom Slovenije je v ta namen v sodelovanju s podjetjem Doktor 24 pripravil storitve zdravniške pomoči na daljavo − SOS Mobilni, SOS Doma in SOS Zdravnik, ki prinašajo občutek varnosti, so vedno pri roki in enostavne, saj delujejo z enim klicem oziroma pritiskom na SOS-gumb na mobilnem ali fiksnem telefonu.

Storitev SOS Zdravnik je 24-urna zdravniška linija, preprosta in učinkovita. Omogoča vam, da se kadarkoli posvetujete z zdravnikom in tako pridobite strokovne odgovore na svoja vprašanja, prosite za nasvet v primeru poškodb ali slabšega počutja, prejmete podrobnejša navodila za jemanje zdravil, se seznanite z njihovimi stranskimi učinki ipd. Osnovne informacije in zdravniška pomoč so vam 24 ur na dan na voljo kar prek telefona, in sicer s klicem na številko 01 23 45 000. Storitev je mogoče vključiti kar prek SMS-sporočila, pri čemer morate v sporočilo napisati ZDRAVNIK VKLOP in ga poslati na številko 3100. Storitev lahko brezplačno preizkusite v preizkusnem obdobju do 30. 6. 2015. Po tem datumu pa se bo storitev do konca leta zaračunavala po polovični ceni 3,5 evra za 30 dni.

Preverite ponudbo in poskrbite za svoje zdravje. Za več informacij obiščite telekom.si in doktor24.si ali pokličite 08 200 82 40.


Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

zdravniška pomoč na daljavo , telekom

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.