Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

DAO YAH – Festival celostnega zdravja – zakladi tradicije


Cankarjev dom, 30. januar – 1. februar 2015

DAO YAH – Festival celostnega zdravja je nova prireditev v Sloveniji, ki s poglobljenimi predavanji, delavnicami, predstavitvami na odrtem odru in prodajno razstavo predstavlja tri področja:

1. Ayurveda z jogo - nosilka programa je mag. Biljana Dušić, dr. med.
2. Homeopatija – nosilka programa je dr. Maruša Hribar, mag. farm.
3. Tradicionalna kitajska medicina – nosilec programa je mag. Petar Papuga, dr. med., specialist za akupunkturo

Kdaj poteka DAO YAH?

DAO YAH – festival celostnega zdravja odpira svoja vrata v petek, 30. januarja (od 16. do 20. ure), v soboto, 31. januarja, od 10.00 do 2o.oo ure in v nedeljo, 1. februarja, med 10. in 19. uro.


Zakaj obiskati DAO YAH?  

  • Da izvemo kaj več in novega o starodavnih modrostih in spoznamo, kaj dobrega prinašajo konkretno vsakemu izmed nas ter ponovno odkrijemo njihovo uporabnost za današnji čas.
  • Da prejmemo informacije pri kredibilnem viru – od strokovnjakov, ki prihajajo s področij medicine in farmacije ter so svoje formalno znanje nadgradili z dolgoletnim usposabljanjem na priznanih inštitucijah in z izvajanjem v praksi.
  • Da spoznamo, zakaj je pomembno, da v današnjem materialnem svetu posvetimo pozornost tudi drugim razsežnostim.
  • Da se prepričamo, da je celostno zdravje nekaj več kot le telesno zdravje ter odpravljanje posledic motenj in bolezni, ki so nas prizadele.

Kaj DAO YAH še ponuja?

Če prvi dan prinaša splošna in uvodna predavanja, sta sobota in nedelja zasnovani kot nadaljevanje s poglobljenimi vsebinami. Tako v soboto kot nedeljo bodo lahko obiskovalci svoj dan začeli z meditacijo, predavanja prekinili s petjem manter in se v času kosila okrepčali z ekološkimi, uravnoteženimi jedmi, ki jih bo sveže pripravljal kitajski kuhar A Hong. DAO YAH obravnava človeka kot celoto – nasitili bomo vašo željo po znanju, hrani in poskrbeli za fizično aktivnost! Za natančen program festivala kliknite TUKAJ.

Vstopnine ni!

Udeležba na predavanjih je - ob obvezni predhodni prijavi - brezplačna. Prijavnina za razpisane delavnice (taj či, či gong, joga) znaša 11 EUR za delavnico. Vse prijavnice so na voljo na spletni strani daoyah.si. Za vse dodatne informacije lahko pokličete T (01) 24 17 125 ali  pišite na mojca.juvancic@cd-cc.si.

Vabljeni na DAO YAH! Poiščimo najboljše poti za svoje zdravje in si podajmo roke za zdrav jutri!

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

ajurveda , homeopatija , tradicionalna kitajska medicina , komplementarna medicina

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.