Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Globok priklon in iskrena hvala primariju Demšarju

»Spoštovani, primarij Demšar, hvala vam za vso modrost, ki nas je oplemenitila.«
»Spoštovani, primarij Demšar, hvala vam za vso modrost, ki nas je oplemenitila.« (Foto: Grega Žunič)

»Spoštovani, primarij Demšar, hvala vam za vso modrost, ki nas je oplemenitila.«
S temi besedami se je glavna urednica Vive Vesna Žunič zahvalila primariju Demšarju za dolgoletno vodenje komisije akcije Moj zdravnik in strokovno vodenje Vivine zdravniške linije in svetovanje na srečanju komisije v novi sestavi, ki bo letos bdela nad potekom glasovanja.

Pod njegovim vizionarskim in nesebičnim vodstvom je Viva uspešno izpeljala 21 akcij Moj zdravnik in se vseh teh letih razvila v eno najprestižnejših priznanj slovenskim zdravnikom in zdravništvu, bi rekel primarij Demšar.

Kot predsednik komisije je na slovesnih razglasitvah zmagovalcev akcije skupaj z vodstvom Vive gostil skoraj celoten vrh slovenske države, vse predsednike države, večino predsednikov vlade ter celoten vrh slovenskega zdravstva, ministre in ministrice za zdravje ter vodje zdravniške zbornice.

Besedi »spoštovani zbor,« s katerima je več kot dve desetletji nagovarjal zbrane na zaključnem dogodku Moj zdravnik ob podelitvi priznanj najbolj cenjenim zdravnikom, so postale legendarne in nam bodo za vedno ostale v spominu.

»Pomembno in odgovorno funkcijo vodje komisije Moj zdravnik predajam v roke Maje Kozlevčar Živec. Prepričan
sem, da jo bo opravljala vestno in srčno in da se bo pod njenim vodstvom razvijala še dolgo let. Seveda ostajam ambasador akcije Moj zdravnik, revijo Viva pa bom še naprej prebiral in podpiral, saj je eden redkih slovenskih medijev, ki se zaveda pomena svojega poslanstva in ga odgovorno opravlja,« je od predaji predsedstva komisije povedal vedno uglajeni primarij Demšar.

Nova članica komisije, ki jo bo poslej po zgledu primarija vodila Maja Kozlevčar Živec, specialistka fizikalne in rehabilitacijske medicine, je postala Ivica Flis Smaka, Moja zdravnica 2017.

V imenu vseh pacientov, ki so kadar koli glasovali za svojega Mojega zdravnika, vseh zmagovalcev in zmagovalk v akciji ter v imenu celega uredništva se mu z vsem spoštovanjem globoko priklanjamo in iskreno zahvaljujemo.

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

viva , akcija moj zdravnik

Povezano

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.