Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Najlepši utrinki svečane prireditve Moj zdravnik 2017

Nagrajeni zdravniki: Moj zobozdravnik Gino Tuljak, dr. dent. med., Moj onkolog dr. Erik Brecelj, dr. med., spec. splošne in abdominalne kirurgije, Moj ginekolog mag. Boštjan Lovšin, dr. med., spec. ginekologije in porodništva, Moja zdravnica Ivica Flis Smaka, dr. med., spec. fizikalne in regenerativne medicine, Moja družinska zdravnica Jana Plavc, dr. med., spec. splošne medicine, Moj pediater Damir Dabranin, dr. med., spec. pediatrije, in Moj specialist mag. Igor Tekavčič, dr. med., spec. nevrokirurgije.
Nagrajeni zdravniki: Moj zobozdravnik Gino Tuljak, dr. dent. med., Moj onkolog dr. Erik Brecelj, dr. med., spec. splošne in abdominalne kirurgije, Moj ginekolog mag. Boštjan Lovšin, dr. med., spec. ginekologije in porodništva, Moja zdravnica Ivica Flis Smaka, dr. med., spec. fizikalne in regenerativne medicine, Moja družinska zdravnica Jana Plavc, dr. med., spec. splošne medicine, Moj pediater Damir Dabranin, dr. med., spec. pediatrije, in Moj specialist mag. Igor Tekavčič, dr. med., spec. nevrokirurgije. (Foto: Grega Žunič)

»Biti in ostati človek – strokoven, dosleden, a strpen, prijazen in človeški – zdravnik. Ta poklic dojemam kot poslanstvo, ki je etično in moralno zapriseženo človeku. Zadovoljni bolnik je nagrada, je kot opoj, ki povrne energijo in da elan za nadaljnje delo. Zaljubljena v medicino in v ljudi – sem le ena izmed mnogih, ki vršimo to poslanstvo. Ponosna na ta naziv se zahvaljujem za to priznanje, za vaše zaupanje. Zahvaljujem se vsem, ki ste moje delo prepoznali in me izbrali! Hvala!« smo na zaključni slovesnosti podelitve najbolj cenjenim zdravnikom leta slišali v govoru letošnje moje zdravnice, Ivice Flis Smaka, dr. med., spec. fizikalne in regenerativne medicine. In še kako prav ima, tudi vi ste letos prepoznali na tisoče zdravnikov, ki so, tako kot moja zdravnica, zaljubljeni v medicino, in na prvo mesto vedno postavljajo bolnika.
Pokrovitelji akcije Moj zdravnik 2017:

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

moj zdravnik 2017

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.