Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Darila

Citiraj
Koliko boste letos zapravili za božična in novoletna darila? Kaj manj kot prejšnja leta? Se obdarujete za božič in za novo leto, samo v družinskem krogu ali tudi med prijatelji?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jaz ne zapravim veliko nikoli. Samo malenkosti, ki jih dam različnim ljudem. Najbolj mi je važno, da se vsaj vidimo okrog novega leta. Pa fajn se mi zdi, da lahko kaj dam - vedno dam pač nekaj, kar bo obdarovancu prav prišlo - nekaj uporabnega.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jaz pa običajno zapravim 20-50 evrov za osebo, obdarujemo se pa samo v družinskem krogu, ostalim pa morda dam še kakšno malenkost. Nismo ravno zapravljivci, ampak se nam gre bolj za namen. Velikokrat poklonim tudi piškote, ki jih sama spečem, pa napišem jim lepo sporočilo ...
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jst zapravim okoli 80 € za dragega, vse bližnje domače in vse prijateljice, s katerimi se vsako leto obdarujemo.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Darila dobijo bližnji družinski člani, pa nekaj prijateljev. Vedno pride blizu 200 €, pa darila niso draga. V glavnem tisto, kar so že čez leto namignili, da bi si želeli. Dodaten strošek je pa še, ker kamorkoli sem v decembru povabljena (in tega je v veliko), s seboj prinesem neko malenkost.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jaz kar veliko zapravim. Čeprav so pomembne malenkosti in ne velika darila. Ampak jaz rad kupim kaj vrednega, tak pač sem.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jaz darila večinoma sama naredim in tudi najrajši vidim, da takšna tudi sama dobim. Kreativnost je za mene veliko bolj pomembna kot vrednost darila izražena v denarju. Nikoli ne kupujem "cenenih" božičnih in novoletnih daril. Pa tudi, rajši imam obdarovanja na čisto "navadni dan", kot na "zapovedane" praznike....
Na vrh Sledi ZS Objavi