Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Bolečina v kosti na palcu na nogi

Citiraj
Lepo pozdravljeni, zanima me, če ima še kdo težave z odebeljeno palčevo kostjo na nogi? Ne spomnim se več, kako se je poškodba zgodila, ampak sedaj me že dve leti občasno boli kost na levi nogi. Trudim se, da bi nosila čim bolj udobne čevlje (pet ne nosim), ampak bolečina se še kar pojavlja. Slišala sem, da se da to kost tudi operirati? Ima kdo izkušnje s takšno operacijo?
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Moji mami so operirali obe palčni kosti na nogah. Bolečina je bila tako huda, da ni več mogla nosit čevljev, razen natikače. Operacije delajo v Kliničnem centru, najbrž tudi v drugih bolnišnicah, pa v Sanatoriju v Rožni dolini (samoplačniško); nekateri so hodili tudi v Avstrijo. Okrevanje traja kar nekaj dni - ne moreš stopit na nogo, dobro je, da si sposodiš bergle za nekaj dni, pa kakšne tablete proti bolečinam. Amap, zdaj je suepr.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Koliko pa traja operacija? In ali je zelo boleče? Ali je običajno, da se to operira starejše? Zanima me namreč tudi zato, ker je moja hči, ki je stara 23 let in je "podedovala" takšne kosti po meni, a nima še tako izbočenih kosti kot jaz, morda se splača to operirati že v mladosti?
Na vrh Sledi ZS Objavi