Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Z gobo nad raka (Ganoderma lucidum)

Citiraj
Pozdravljeni! Na enem izmed forumov sem zasledila članek da na kitajskem že dolgo uporabljajo gobo Reishi pri različnih oblikah zdravljenja raka. Članek je tukaj:
http://vizita.si/clanek/bilke/z-gobo-nad-raka-ganoderma-lucidum.html

Ganoderma je na voljo sedaj v obliki kave.

A je že kdo poiskusil to?

http://www.facebook.com/pages/Organo-Gold-Slovenia/123606777708482
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
betyy, živjo, tudi jaz sem nekaj slišala o tej gobi, ki ima baje res neverjeten zdravstveni potencial, pa še to brez stranskih učinkov. sama sem si nabavila čaj ozr prah, vendar se še nisem spravila na kuro. za to, da bi bila v obliki kave pa še nisem slišala, če boš poskusila, prosim poročaj o učinkih
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Ja tudi jaz nisem slišala, ker je baje popolna novost v Evropi, v Ameriki pa je podjetje ki dodaja ganodermo k kavi že zelo poznano in to kavo pije ogromno ljudi. Pisala sem jim na mail in odgovorili so mi da mi bodo poslali brezplačne vzorce in da se lahko potem odločim. :) fajn ne?

Tako da bomo vidli kakšen okus je in učinek :)
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
res se sliši super, in če ne vpliva na okus kave, potem sem za, ker sem velika ljubiteljica kave, sicer samo črne, brez dodatkov - poročaj torej, kakšen je okus..
sicer pa sem v tej številki revije viva zasledila super članek na temo zdravilnih gob, kaj vse zmorejo in zakaj o njih tako malo vemo
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Živjo! no js sm že pil tole kavo in je res neverjetna. zelo okusna! v obliki instant, črna kava, bela ter kava z čokolado:) na voljo je pri meni, smo sele na zacetku v sloveniji, če koga zanima, naj me kontaktira -040494252 lp.
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Jaz redno uživam reishi. Imam raka v remisiji. In je ganoderma moj zvesti spremljevalec že 5. leto. Na začetku sem ganodermo naročala iz ZDA, povezava je bila varna, po predlogu zdravnika. Pomembno je, da je ganoderma iz matičnega okolja, to je iz Vzhoda. Zdravniki, sploh nekateri, vedo veliko povedati o reishiju. Meni je dr. Rado Janša iz KC Lj letos dal testerje za Pravi reishi in sedaj uživam kombinacijo olja in praha skupaj. V velikih količinah. Tole je spletna stran, če kdo išče kvaliteten produkt. http://www.nutricist.com/ in je po njegovem priporočilu.
Dobre rezultate daje tudi mojim otrokom in mami, ko imajo padec imunosti, kašelj, stres. Res čudežna zadeva. Da bi z njo ozdravili raka, mi je dr. Janša rekel, da ne, da to ne spada v doktrino zdravljenja, je pa odličen steber v času zdravljenja raka v sklopu uradne medicine. Kemoterapija vsi veste, da vedno sledi. Morda še nekaj, izgubila sem zelo malo, skoraj nič las. Lahko da tudi zaradi reishija. Na Nutricistu sodelujejo tudi z zelo priznano svetovalko za prehrano, gospo Natalijo Sakelšek, ona priporoča še veliko encimov. Jaz sem ok, se počutim odlično, edini strah, ki me spremlja je, da ne bo nekega dne rak znova napadel in se v trenutku razbohotil. Do takrat pa poskušam živeti zdravo, se angažiram na vseh področjih. Srečno vsem!
Milena, Trbovlje
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Zdravo ravn vidla sem, ta forum. Delam v franšizi Organo Gold, kjer imamo v produktih Ganodermo Lucidum. Če mogoče koga zanima mi lahko piše na mail -> dolensek.biz@gmail.com ... Je pa zelo dobro uživati kavo, čaj ali kakao kjer pridobiš ob pitju teh produktou tudi Ganodermu Lucidum v telo. Po svojih izkušnjah sem izgubila vse alergije, ki sem jih imela.

LP
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Hi,everybody!

I'm ganoderma leo from GanodermaTown Biotech Co.,Ltd. in China.
Due to years of manufacturing and business in ganoderma , we have lots kinds of ganoderma Anti-cancer products,Ganoderma can be used as a supplement during chemotherapy or radiotherapy to reduce side-effects such as fatigue, loss of appetite, hair loss, bone marrow suppression and risk of infection.
Ganoderma Lucidum Spore Oil:http://www.ganodermatown.com/Ganoderma-Lucidum-Spore-Oil-Softgel.html
Ganoderma Lucidum Spore Powder :http://www.ganodermatown.com/Organic-Ganoderma-Lucidum-Spore-Powder.html
If you're interested in, please kindly visit our company website:
http://www.ganodermatown.com/

we have lots kinds of ganoderma Anti-cancer products
Ganoderma Lucidum Spore Oil, Ganoderma Lucidum Spore Powder
If you're interested in, please kindly visit our company website:

http://www.ganodermatown.com/
Na vrh Sledi ZS Objavi