Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

rana na goleni

Citiraj
na desni nogi imam golensko rano 15x5 cm iz katere se izceja rjava tekočina,ki zelo zaudarja po gnilem.Biu sem tudi pri dermatovenologinji na Zaloški 2,ki pa mi je dala samo neke alge na nogo in mi nekaj namazala okoli rane.To sem imeu gor 4 dni nakar mi je udarilo vse ven in mi pozelenelo.Ko sem šeu 5 dan zopet na dermatološko mi niso nič očistili,previli ali mi dali kak recept za antibijotike in protibolečinske tablete,le rečeno mi je bilo,da nisem edini z takim problemom.Rana pa se mi je v 3 mesecih povečala iz 3cm na 15 cm.
Zanima me kaj lahko storim sam,ker imam zdravnika v LJ.,jaz pa sem na Polici pri Grosuplju.Sem na zavodu in si ne morem privoščiti teh dragih oblog za rano.Zahvaljujem se vam za odgovor in vas lepo pozdravljam.
Jasmin
Na vrh Sledi ZS Objavi
Citiraj
Pozdravljena rana na goleni.
Nisi odgovoren do svoje rane, nisi je vzel dovolj resno. Tudi od osebnega zdravnika zahtevaj odgovoren odnos, vsi imajo telefone. Lahko pa zdravnika tudi zamenjaš z bližnjim... Ne poveš, od kod rana izvira, kakšna je diagnoza, če imaš morda diabetes, ali so ugotovili šen...bodi odgovoren do svoje rane!
Love, Ivka
Na vrh Sledi ZS Objavi