Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

Ali – večerna uporaba računalnika povzroča nespečnost?

Citiraj
Ali – večerna uporaba računalnika povzroča nespečnost?

Večerna uporaba računalnika povzroča nespečnost
ponedeljek, 14. marec 2011 @ 22:31 CET
Uporabnik: Sonce

Večerno brskanje po računalniku resnično ni krivo za slabo spanje, kot to trdijo neki znanstveni inštituti, temveč je za to krivo le človekovo neznanje!

Sam, vso popoldan, večer in vse do pol dvanajstih pa včasih tudi do pol enih ponoči, dnevno delam na mojem prenosniku pa ko se uležem spim vsaj do sedme ure zjutraj, ko me dan prebudi, ker sem hvala Bogu, že nekaj let upokojenec!

Tiste znanstvene raziskave in trditev tudi ostalih ki so navedeni, da so vzroki za slabo spanje le delo na računalnikih in svetloba iz njih pa so vse te trditve »Iz trte zvite«!

Kot zasebni raziskovalec škodljivih vplivov na človeka in okolje, sem po osemnajstih letih raziskave odkril številne naravne zakonitosti in zakone, s katerimi je možno urejati in korigirati te škodljive vplive na človeka!

Zato lahko s praktični dokazi vsakega prepričam, da je za slabo spanje ali tudi za zaspanost kriva le negativna energija ( škodljivo sevanje), ki največkrat izhaja iz pohištva, ionizirane sodobne žarnice, jalove el .energije iz el. vodov, nekaj tudi iz TV aparatov in delno tudi od mobilnih telefonov, kar pa ni še vse našteto, ker je predvsem važna še postavitev zgradbe in kompletna postelja kjer človek prebije največ časa na istem mestu, je zato to mesto in zgradba temeljne važnosti za zdrav spanec in zdravo življenje!

Skratka ne smemo na slepo obtoževati nekaj, kar ne poznamo in ne razumemo!
Obstojijo televizorji in računalniki, ki bolj ali manj pa tudi sploh ne sevajo (niso negativne energije), oziroma imajo le nevtralno energijo, zato ne more biti že kar načelno kriv sam računalnik, temveč je kriv tisti, ki ga je takega kupil pa tudi ni vseeno, kje in kako je računalnik ali televizor postavljen, ker tudi to lahko škodljivost sevanja poveča ali pa zmanjša, kar z drugo besedo pomeni, da če imate pravi nevtraleniziran računalnik, ki je tudi pravilno nameščen, lahko delate na njem tudi več kot deset ur dnevno in ne boste bil izmučen, boste pa z lahkoto zaspal, razen če vas ne mučijo kakšne druge skrbi!

Za boljše spanje in zdravje pa je dobro tuširanje s čimmanj toplo vodo in to zvečer pred in po spanju, kar je edino kar si lahko neuki človek pomaga, dokler vam kdo ne odkrije škodljive energije, ki vam zadajejo vsakodnevne probleme!

Pa moj lep pozdrav!
kajster
Na vrh Sledi ZS Objavi