Predstavljamo EMF Balancing Technique – tehniko uravnovešanja človekovega elektromagnetenega polja

Oli Lukner: “Ne moremo več zanikati, da gre Zemlja skozi nov evolucijski proces in mi potujemo z njo. Smo na pragu celostnih sprememb, ki so jih napovedala stara napredna ljudstva. Vstopamo na višjo raven zavesti, ki že zdaj od nas postopoma zahteva, da se ponovno vprašamo, kdo smo in kaj želimo ustvariti- kot posamezniki in kot družina človeštva. EMF tehnika je prišla ravno v ta namen:  da nam energijo, znanja in orodja za notranjo preobrazbo in aktivacijo svojega potenciala”.
Oli Lukner: “Ne moremo več zanikati, da gre Zemlja skozi nov evolucijski proces in mi potujemo z njo. Smo na pragu celostnih sprememb, ki so jih napovedala stara napredna ljudstva. Vstopamo na višjo raven zavesti, ki že zdaj od nas postopoma zahteva, da se ponovno vprašamo, kdo smo in kaj želimo ustvariti- kot posamezniki in kot družina človeštva. EMF tehnika je prišla ravno v ta namen: da nam energijo, znanja in orodja za notranjo preobrazbo in aktivacijo svojega potenciala”. (Foto: Diana Anđelić)

Pot vračanja k sebi

Predstavljamo vam novejšo zdravilsko tehniko v slovenskem prostoru – EMF Balancing Technique – tehniko uravnovešanja elektromagnetnega polja človeka (na kratko EMF), ki temelji na novo odkritem energetskem sistemu človeka. Srečo imam, da lahko ob tem spregovorim tudi o svoji osebni izkušnji, do katere me je popeljala naša sogovornica, terapevtka Oli Lukner, ki pravi, da je EMF metoda, ki lahko osvobodi človeka vseh spon preteklosti in prepričanj ter aktivira njegovo notranjo moč in njegovo resnično, ljubeče bistvo.  

"Ta nov energetski sistem človeka je pred približno dvajsetimi leti po zelo močni duhovni izkušnji odkrila Američanka Peggy Phoenix Dubro. Razlikuje se od običajnega polja – aure, kot jo poznamo – sestavljena je iz sistema svetlobnih niti, ki obdajajo telo. Peggy je ugotovila, da so te linije nosilke energije in prepričanj in da lahko s ciljnim delovanjem nanje s sodelovanjem klienta ta doseže globoko notranjo preobrazbo na vseh nivojih. Pri tej tehniki gre za nadvse natančen sistem učinkovanja na človekovo energetsko polje, ki pomaga, da oseba znova najde notranje ravnovesje in zdravje ter da osebnostno in duhovno zori in napreduje. Tehnika je izboljšala življenje že več tisoč ljudem po vsem svetu," pripoveduje Oli Lukner.

Univerzalna kalibracijska mreža

Človekovo energetsko polje, imenovano univerzalna kalibracijska mreža, je sestavljeno iz svetlobnih niti. Te niti nosijo energijo in zavest, torej opredeljujejo kdo smo in kako delujemo.  "Svetlobne niti na zadnji strani telesa, na primer, nosijo našo preteklost. Vsi neprijetni dogodki, ki so nas čustveno zaznamovali, se tam zadržujejo kot kepe zastale elektromagnetne energije. Zaradi tega ostajamo ujeti v stare vzorce in načine razmišljanja ter delovanja. Ko te niti očistimo in jih napolnimo z energijo, se skupna količina energije v našem polju močno poveča, kar pa vpliva tudi na spremembo naših prepričanj. Novo energetsko stanje in nova spoznanja sprožijo v človeku  nenadno ali postopno preobrazbo. Te globoke spremembe pa je težko razložiti, če jih ne izkusiš sam- v svoji praksi sem imela čast spoznati ljudi, ki so se dvignili z dna in postali povsem novi ljudje. Naj omenim, da tu brez sodelovanja klienta in njegove volje, da se vse to zgodi, ne gre." razlaga Oli Lukner.

Zavest in energija sta eno

EMF upošteva dejstvo, da sta zavest in energija eno, pravi Oli Lukner: "Vsaka naša misel ima neizmerno moč in je vrhovna ustvarjalna sila našega življenja. Kadar so naše misli pozitivne in ustvarjalne, imamo veliko energije, ta pa vpliva na naše zdravje in počutje. Količina energije v našem polju je torej neločljivo povezana s tem, kakšne misli izbiramo. Če vsakodnevno potrjujemo resnico in lepoto svojega bitja, smo polni energije. Kadar se kritiziramo, ponižujemo in vdajamo brezupu, energetsko slabimo ter ustvarjamo še več zmede in slabega počutja. Takrat imamo na voljo dve možnosti: odločimo se za bolj pozitivne misli in s tem zvišamo raven energije – ali pa obiščemo kvalitetnega zdravilca, ki nas energetsko napolni ter s tem presvetli naše misli in občutke. EMF pa ustvarja oboje hkrati! Medtem ko terapevt čisti in polni svetlobne niti z zlato ali platinasto energijo, naglas izgovarja namere, stavke z močnim kreativnim nabojem. Na primer: medtem, ko dela na svetlobnih nitih v področju sončnega pleteža, ki je odgovoren za občutek vrednosti in samozavesti, reče: “Pošljiva zdaj namero za razvoj tvojega neizpodbitnega občutka lastne vrednosti."
Članek se nadaljuje »


Galerija

Oli Lukner: “Ne moremo več zanikati, da gre Zemlja skozi nov evolucijski proces in mi potujemo z njo. Smo na pragu celostnih sprememb, ki so jih napovedala stara napredna ljudstva. Vstopamo na višjo raven zavesti, ki že zdaj od nas postopoma zahteva, da se ponovno vprašamo, kdo smo in kaj želimo ustvariti- kot posamezniki in kot družina človeštva. EMF tehnika je prišla ravno v ta namen: da nam energijo, znanja in orodja za notranjo preobrazbo in aktivacijo svojega potenciala”. Diana Anđelić

Univerzalna kalibracijska mreža: Človekovo energetsko polje sestavlja mreža povezanih zlatih svetlobnih niti. Zunanje svetlobne linije- tako imenovane dolge informacijske niti, potujejo šestdeset centimetrov proč od telesa ter se združijo v spodnji in zgornji energetski center. Po vsej dolžini telesa poteka t.i. jedrna energija, ki predstavlja naš "tukaj in zdaj" in povezuje oba energetska centra. Spodnji energetski center nam daje občutek varnosti in zaupanja ter v naše polje dovaja energijo Zemlje, zgornji center pa je center višjega znanja, modrosti in visoko vibrajoče univerzalne energije. Iz energetskih centrov (čaker) pa do vsake dolge informacijske niti tečejo po tri t.i. zanke neskončnosti v obliki osmice. Dolge niti na sprednji strani telesa nosijo energijo naših potencialov oziroma naše prihodnosti, v zadnjih je spravljena energija naše preteklosti, stranske linije levo in desno našega telesa pa so povezane z dajanjem in prejemanjem. Ko te linije očistimo, ustvarimo tako v polju kot v telesu popolno ravnovesje. Vse življenjske odločitve, ki jih sprejmemo takrat, ko smo v ravnovesju, so enostavne, jasne in služijo našemu najboljšemu namenu.