Naprava Biospectrum medicine (BSM)

 • KPM
 • ponedeljek, 09. november 2009
(Foto: Jupiterimages)

Terapija z bio toploto

Z napravo Biospectrum Medicine (BSM) sem se pred nekaj meseci srečala v enem izmed studiev, kjer sem poiskala pomoč zaradi dolgotrajnih hudih bolečin v ramenih in hrbtu. Ponižno priznam, da so bile te posledica mojega pretiravanja s kolesarjenjem v hladnih zimskih dneh. Bolečine so popustile že po prvem obsevanju z BSM, po nekaj terapijah pa sem bila kot prerojena. Vseeno sem si obljubila, da pri -5 °C ne grem nikoli več na kolo.

Naprava BSM temelji na tehnologiji, ki jo je dr. Zhou Lin na začetku osemdesetih let razvil na temelju načel stare kitajske medicine in poglobljenih kliničnih raziskav.

Človeško telo oddaja širok specter frekvenc, do polja mikrovalov, z zelo šibkimi signali na skrajnih koncih spectra. Na osnovi porazdelitve frekvenčnega spektra človeškega telesa so izdelali napravo BSM. Pomembna značilnost naprave BSM je njena sposobnost, da simulira krivulje frekvence sevanja energije, ki jih oddaja zdravo človeško telo, oziroma spekter bio-frekvenc človeškega telesa.

Naprava BMS simulira ter oddaja konstantne in zdrave biofrekvence, ki so podobne zdravim človeškim (biospekter) frekvencam. Vibracije iz BSM se prenašajo na celice in vse človeško telo, s čimer povzročijo učinek bioresonance, ki omogoči procese samozdravljenja. Značilnost bioresonace je namreč v tem, da se obolele celice poskušajo uskladiti z zunanjim virom (BMS).

Čeprav z napravo BSM obsevajo samo del telesa, se izboljša celotno počutje. Zlasti koristna je pri obnovi tkiv (opekline, globoke rane, vnetja …), obenem pa lajša bolečine in pozitivno vpliva na stres.

Raziskave so pokazale, da BSM učinkovito deluje na:

 • okostje in sklepe (artritis, revma),
 • krvožilni sistem (krčne žile, uravnavanje krvnega tlaka),
 • psihosomatski sistem (depresija, migrena, stres),
 • presnovni sistem (težave v menopavzi, hormonske motnje),
 • imunski sistem.

Terapija obolenj:
izčrpanost po športnih dejavnostih, angina pektoris, koronarne arterije, srce, artritis, vratna artroza, bronhialna astma, vnetje in erozija materničnega vratu, ozebline, zaprtje in diareja, preventivno zdravljenje za starejše, preventivno zdravljenje za moške, preventivno zdravljenje za otroke, preventivno zdravljenje za ženske, sladkorna bolezen, boleče menstruacije, otroške prebavne težave, izvin, migrena, hemoroidi in analne fistule, vnetje črevesja, hepatitis, trebušna vodenica kot posledica ciroze, epilepsija, vnetje žrela, turi, gnojni mehurčki, karbunklji, vnetje dlesni, herpes zoster, okužbe sečil, vnetje spolovil, prenizek ali previsok krvni tlak, premajhna ali čezmerna proizvodnja ščitničnih hormonov, bolečine v hrbtu, vnetje dojk, nevrodermitis, živčna slabost, ječmen, vnetje ušes, mumps, vnetje lopatično-nadlahtnega sklepa, globoke preležanine, pljučnica, bronhitis, vnetje prostate, prehlad, rane, opekline, menopavzni sindrom, nefrozni sindrom,vnetje sinusov in nosne votline, gastroduodenalni ulkus, vnetje želodčne sluznice, bolezni ožilja, kožne razjede, krčne žile, brazgotine.

Rezultati zdravljenja z BSM

Bolniki, zdravljeni z BSM zaradi opeklin (120 bolnikov)

 • popolno izboljšanje: 81,6 %
 • delno izboljšanje: 15,8 %

Bolniki, zdravljeni z BSM zaradi okuženih ran (112 bolnikov)

 • popolno izboljšanje: 78,6 %
 • delno izboljšanje: 18,7 %

Bolniki, zdravljeni z BSM zaradi vnetja in bolečin zaradi kirurških ran/šivov (33 bolnikov)

 • popolno izboljšanje: 72,7 %
 • delno izboljšanje: 21,2 %

Bolniki, zdravljeni z BSM zaradi lumbaga (hrbtna bolečina v križu), otrdelosti vratu, izvina gležnja
(240 bolnikov)

 • Klinični rezultati: popolno izboljšanje 91,7 %.

Bolniki, zdravljeni z BSM zaradi različnih obolenj, kot so revmatoidni artritis, travme, bolečine in otrdelost mišic, površinsko vnetje živcev, kronična obolenja želodčne sluznice, glavobol, otrdelost vratu (200 bolnikov)

 • Klinični rezultati: popolno ali delno izboljšanje 92 %.