Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Inovacija Be Hempy - Vroč' paket


Bliža se konec vročega poletja, ko smo svoja telesa izpostavljali soncu, alkoholu in prekomernem uživanju hrane, kar je razlog za utrujenost in zakisanost telesa.

Rešitev je Be Hempy-jev nov VROČ' PAKET – promocija, ki traja do konca septembra.
Be Hempy je vodilna slovenska blagovna znamka, ki ponuja naravne, varne, legalne in certificirane slovenske izdelke iz industrijske konoplje. Poskusil jih je že vsak 200. Slovenec, število zadovoljnih uporabnikov pa vsak dan še narašča. Poslanstvo našega podjetja in zaposlenih v njem je pomagati posameznikom izboljšati svoje zdravje in kvaliteto življenja.

Izdelki Be Hempy ponovno vzpostavijo naravno ravnovesje v vašem telesu, kar pripomore k boljšemu počutju in kvalitetnejšemu življenju.Nudimo številna zdrava prehranska dopolnila, super hrano pridelano iz konoplje in konopljine smole, kot so: konopljine kapljice s CBD, konopljin cvet v kapsulah, konopljin cvet s probiotiki, čista konopljina smola, konopljino mazilo s smiljem in CBD-jem, konopljina semena in konopljini čaji.

Vse izdelke blagovne znamke Be Hempy odlikuje kontrolirana pridelava, pridelani pa so v Sloveniji, brez pesticidov in herbicidov, ročno nabrani in naravno posušeni. Izdelki niso testirani na živalih in so primerni za vegane in vegetarijance.

Inovacija podjetja Be Hempy je Vroč' paket– vaša rešitev za vzpostavitev naravnega ravnovesja v vašem telesu.

Vroč' paket je vaša rešitev!

Konopljin cvet s probiotiki: poskrbi za vašo prebavo, ublaži napihnjenost in ubije kandido, če se je razpasla po vašem telesu.

Konopljino mazilo s CBD in smiljem navlaži vašo kožo, zgladi gube in poskrbi za njeno regeneracijo.

Konopljino olje očisti vaš organizem in pomaga pri uravnavanju telesne teže.

PREBERITE VEČ na be-hempy-vroc-paket!

POZOR: Prekomerna uporaba lahko povzroči prekomerno lepoto. Be Hempy ne odgovarja za pojav prevelike količine oboževalcev ali oboževalk.

ZAGOTOVITE SI SVOJ VROČ PAKET!

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

industrijska konoplja

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.