Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

Ženske, ali znate slediti modrosti svojega telesa?


Predstavljajte si, da vam zdravnik naroči, da ignorirate svoj dnevni ritem. Da prezrite naravno potrebo po spanju ponoči ter le nadaljujte do onemoglosti. Ne samo, da bi bilo to težko naložiti družbi, hkrati bi bilo tudi norost za vaše dobro počutje. Toda v resnici se ravno to dogaja ženskam, ko nam je zapovedano prezreti ritem menstruacijskega ciklusa. Toda tega je zdaj konec!
Čeprav v njem prebivamo že celo življenje, nam je ženskam lastno telo pogosto zelo tuje. Lahko se počutimo brez nadzora, prepuščene nemilosti svojih hormonov, ne da bi vnaprej vedele, ali bomo polne energije ali čustvena razvalina, izčrpane in v bolečinah.

Naša ženska telesa so nepredvidljiva – naša raven energije, razpoloženje in fizično zdravje se nenehno spreminjajo. V starosti od 12 do 51 let, razen kadar ste noseči ali jemljete kontracepcijske tabletke, je vsak dan v življenju ženske del menstruacijskega ciklusa. Naše zavedanje sebe in celo naše sposobnosti se v skladu z našimi telesi in energetskimi ravnmi med ovulacijo ali krvavitvijo, bojem s PMS-jem ali zanositvijo nenehno spreminjajo.

In vendar nihče ne govori o tem. Vsi to le ignorirajo. Ženske naj bi bile iz dneva v dan enake, ne glede na to, da naša telesa doživljajo različne dele menstruacijskega ciklusa.

Knjiga Modrost ženskega telesa je polna praktičnih uvidov in ustvarjalnih načinov, s katerimi se boste povezale z modrostjo svojega telesa. Ženske po vsem svetu pravijo, da jim je ta svetovna uspešnica spremenila življenje.

Naučile se boste, kako:
  • slediti modrosti svojega telesa,
  • načrtovati življenje in delo glede na svoj menstrualni cikel in ob pravem času izkoristite različne energije, ki jih prinaša s seboj,
  • na naraven način odpraviti PMS,
  • spremljati svojo plodnost,
  • praznovati pomembne trenutke v svojem življenju,
  • ustvariti svoj rdeči šotor ali lunino kočo – sveti prostor, kjer se boste povezale s svojo ženstvenostjo.

Danes je v svetu žal premalo razumevanja in možnosti, da bi ženske v polnosti sledile svoji ciklični naravi – in še manj priložnosti, da bi jo praznovale.

Pridružite se Lucy Pearce v praznovanju ženske ciklične narave in za vedno spremenite svoje življenje!

Knjigo prelistajte in naročite tukaj: cangura.com/modrost-zenskega-telesa

Do konca julija je poštnina brezplačna!

Vam je članek všeč?


Išči po ključnih besedah

menstruacijski ciklus

Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.