Portal Viva za optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate z njihovo uporabo?


Strinjam se     Več o piškotkih »

Skrij
< >
 

 

A- A A+

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE:


Za kaj uporabljate oz. bi uporabljali arganovo olje?

1. Splošne določbe
Organizator nagradne igre »Za kaj uporabljate oz. bi uporabljali arganovo olje?« (v nadaljevanju nagradna igra) je Organizator nagradne igre je podjetje VANEMA, storitve d.o.o., C. Borisa Kidriča, 1410 Zagorje, Slovenija – Viva, revija za boljše življenje (v nadaljevanju: organizator) v sodelovanju s podjetjem Vastok d.o.o., Dunajska cesta 136, 1000 Ljubljana.

Nagradna igra poteka od 4. 2 .2018 do vključno 14. 2. 2018. na družabnem omrežju Facebook na naslovu Facebook strani Viva - portal za zdravo življenje https://www.facebook.com/viva.si/
Nagradna igra ni nikakor sponzorirana s strani Facebooka in ni povezana s Facebookom kot podjetjem. Vse informacije, ki jih uporabnik posreduje v nagradni igri, objavi in zbira organizator nagradne igre.

2. Pogoji sodelovanja v nagradni igri
V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18 let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri ne smejo sodelovati tisti, ki so zaposleni pri organizatorju te nagradne igre in sodelujočom podjetjem, njihovi ožji družinski člani ter osebe, ki neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre in njihovi ožji družinski člani.

3. Potek nagradne igre
Nagradna igra poteka na časovnici Facebook Strani. V nagradni igri sodelujejo vsi obiskovalci strani https://www.facebook.com/viva.si/ Sodelujoči na časovnici dotične Fb strani, odgovorijo na vprašanje: Za kaj uporabljate oz. bi uporabljali arganovo olje!

Namen nagradne igre: Promocija arganovega olja

4. Nagrada
5 x arganovo olje.
Vrednost posamezne nagrade je 17,90 eur.

5. Dobitniki nagrade
Izmed vseh pravilnih odgovorov, jih bomo 15. 2. 2018, izžrebali pet. Žrebanje nagradne igre bo potekalo 15. 2. 2018 do 12.00 ure v prostorih Vive, revije za zdravo življenje. Izžrebanci bodo objavljeni na Facebook strani https://www.facebook.com/viva.si/ in sicer z imenom in priimkom oz. s svojimi Facebook prijavnimi podatki. Prav tako bodo obveščeni po Facebooku emailu.

6.Druge določbe
Uporabnik, ki pravilno odgovori na nagradno vprašanje, sodeluje v nagradni igri. Posameznik lahko samo enkrat sodeluje v nagradni igri. S tem se sodelujoči zaveže, da se v celoti strinja s pravili. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino. Prenos nagrad na tretjo osebo ni možen. Organizator in osebe, ki sodelujejo pri izvedbi nagradne igre, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izvirala iz nagrad. V primeru okoliščin, na katere ne more vplivati (višja sila), lahko organizator odpove nagradno igro.. Organizator v tem primeru udeležencem ne odgovarja za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih, povezanih z nagradno igro oziroma uporabo pravil, je dokončna in velja za vse udeležence.

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrade, ki je lahko predmet obdavčitve po Zakonu o dohodnini. V skladu z navedenim se sodelujoči, ki so v skladu s temi Pogoji sodelovanja obveščeni o prejemu nagrade, strinjajo, da bodo upoštevaje 2. odstavek 35. člena ZDavP-2 organizatorju nagradne akcije posredovali naslednje podatke: ime, priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno številko ter davčno izpostavo. Dobitniki nagrad se strinjajo, da bodo posredovati omenjene podatke podjetju Vanema d.o.o.., najkasneje v 10 desetih dneh od prejema obvestila o nagradi, in sicer pred prevzemom nagrade. Organizator bo od podeljene nagrade obračunal in plačal akontacijo dohodnine v skladu z določili ZDoh-2 in ZDavP-2. Če nagrajenec zahtevanih podatkov organizatorju ne posreduje v predvidenem roku, ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v teh primerih prost vseh obveznosti do nagrajenca. Seznam nagrajencev v fizični obliki hrani Vanema d.o.o.

7.Varovanje osebnih podatkov
Organizator bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izročitve nagrade. Organizator se zavezuje, da podatki, ki jih bodo nagrajenci posredovali, ne bodo predani v roke tretji osebi ali kakorkoli drugače uporabljeni v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije. Organizator bo pridobljene podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

V Ljubljani, 1. 2. 2018

Vam je članek všeč?


Dodajte svoj komentar

Komentiranje člankov je omogočeno le prijavljenim uporabnikom.

Prijavite se v portal ali se brezplačno registrirajte.